vrijdag 30 september 2011

Tot zo ver

Beste mensen, voorlopig even geen nieuwe berichten meer op deze weblog. Maar kijk gerust eens rond in het archief: er staan ruim 700 berichten in met ideeën voor een bruisender, ondernemender, innovatiever, cultureler, groener, concurrerender Leiden.
Ik wil de komende tijd de gelegenheid nemen om een aantal van de ideeën tot werkelijkheid te maken. Ik concentreer me op het Singelpark (grote kans dat het doorgaat, maar moet wel op allerhoogste niveau) en Cultuurwarenhuis (minder grote kans dat het doorgaat, maar als het doorgaat is het het begin van de redding van Leiden winkelstad en Breestraat). En op de besturen van Leiden Communicatiestad en Lucas van Leyden Mecenaat van Stedelijk Museum De Lakenhal.

Groet, Jeroen

5 opmerkingen:

Simone van Olst zei

Begrijpelijk maar zeer jammer dat je stopt met bloggen.. Ik heb het altijd erg inspirerend gevonden! Dank je wel.

Hans Klanker zei

Jammer maar begrijpelijk. Het Singelpark verdient veel aandacht en is een prachtig initiatief, evenals de andere projecten. Samenwerken is de sleutel. Succes!

Vincent Muller zei

Beste Jeroen, zeker jammer en ook begrijpelijk dat je hier voorlopig mee stopt. Jouw blog is een bron van inspiratie voor veel mensen en zet in ieder geval aan tot denken.

Denk dat het zeker ook goed is je te focussen op dat wat belangrijk is voor de stad, zoals het Singelpark en het cultuurwarenhuis. Veel succes daarmee!

Unknown zei

Dank je wel voor je inspiratie, Jeroen. Ik verheug me nu al op de wandeling door het singelpark! CU @stadslab of ergens anders in creatieve stad #Leiden.

tagrijn zei

Dat is nou jammer... Ik zag ergens de link naar dit weblog en dacht: "Hoera, weer een Leids log dat me zeer aanspreekt." Al zijn je argumenten zeer steekhoudend.
Hoop dat je je ooit nog eens bedenkt!
Ik ga zelf vrolijk verder. Twee keer per week, waarvan altijd zeker een over Leiden. De rubriek Leids Detail telt b.v. inmiddels al 213 afleveringen. (Drie foto's per aflevering en de koek is nog niet op. Voor veel Leidenaars is dit steeds weer een aardig puzzeltje.)