vrijdag 18 juni 2010

Tien redenen om naar Stadszomernachtdroom te gaan

A.s. zondag 17.00 uur: Stadszomernachtsdroom deel 2 van Stadslab Leiden. Locatie: Galerie De Pieter in het oude postkantoor aan de Breestraat. Zie ook het grote artikel in het Leidsch Dagblad van morgen. Hier tien redenen om te gaan.

1. Bekijk de presentaties van de vorderingen die de diverse projectteams binnen Stadslab sinds november hebben geboekt. Zo presenteert de Stadsbad-groep een filmpje over het in 2011 te openen zwembad in het Galgewater. Mét GTST-acteur en een bekend cabaretier.
2. Kijk of je jouw expertise voor één van de teams kunt inzetten, of voor Stadslab Leiden zelf.
3. Heb je zelf een idee om een project op te zetten dat Leiden bruisender, creatiever, innovatiever, ondernemender, cultureler maakt: op SZND kun je op zoek naar medestanders.
4. Puzzel mee aan de toekomst van Leiden en win met jouw team een bak ijskoud Socialice.
5. Help vanaf vrijdag mee met het opknappen van de vieste steeg van Leiden, naast het postkantoor. Of kom zondag om 17.00 uur kijken en luisteren naar de licht- en geluidsinstallatie die we er maken. En leer tegelijkertijd een woordje onvervalst Leids.
6. Neem meteen even een kijkje in Galerie De Pieter: de grootste kunstgalerie van Leiden.
7. Hoor wie dit seizoen de voorzitter van Stadslab wordt.
8. Bekijk als eerste de online kaart waarop (bijna) alle grote innovatieve projecten in Leiden staan die de toekomst van Leiden bepalen.
9. Kom dansen, eten en drinken (bring your own!).
10. Maak kennis met een grote bonte verzameling creatieve geesten van Leiden die van hun stad méér willen maken: wetenschappers, kunstenaars, galeriehouders, winkeliers, podiumdirecteuren, festivalorganisatoren, theatermakers, muzikanten, museumconservatoren, journalisten, communicatiespecialisten, politici, ambtenaren, projectontwikkelaars, investeerders, horecaondernemers. En één taxichauffeur.

Tot zondag!

Geen opmerkingen: