woensdag 16 juni 2010

Mis ik iets?

Op Stadszomernachtsdroom a.s. zondag wordt een online interactieve kaart van Stadslab Leiden gepresenteerd. Op die kaart staan de projecten aangegeven die Leiden creatiever, cultureler, aantrekkelijker, dynamischer, ondernemender, innovatiever etc. maken. Grote projecten die de concurrentiepositie van de stad verbeteren. Ik heb al aardig wat projectbeschrijvingen gemaakt, incl. foto's etc, maar heb het gevoel dat ik iets over het hoofd zie. Kun je eens kijken of ik wat mis, en zo ja, kun je dat dan mailen?

- Aalmarkt
- Citymarketing op het web
- Cultuurkwartier
- Muziekcentrum De Nobel (plaatje)
- Etalages
- Festivals
- Garenmarkt
- Haagweg 4
- Haven
- Huis van de Sport
- Humanitiespark
- Kinderrechtenhuis
- Meelfabriek
- Naturalispark
- Nieuw Leyden
- Nieuwe Energie
- Pleinen
- Programma Binnenstad
- Quartier Leyden
- Rijnlandblok/BplusC
- Rondom EON
- Science Route
- Singelpromenade
- Stadsbad
- Stationskwartier
- Sterrewacht
- Tijdschrift De Leidse Stijl

4 opmerkingen:

Gerard van Hoorn zei

Beste Jeroen,
Wat een kansen voor onze stad. Ik kan er nog twee bedenken waar al aan gewerkt wordt en zeker mogelijkheden bieden voor de stad:
Voor het stationsgebied is een ambitieus plan gemaakt door Maxwan waardoor de verbindingen tussen de stad, station en bio-science park enorm worden verbeterd en Leiden een intieme stedelijke entree naar de stad krijgt. Dit project verdient steun.
En de plannen voor studentenhuisvesting op het ROC terrein bij de Lammenschans biedt een kans voor de ontwikkeling van een bijzondere plek voor studenten waarmee Leiden ook in kwalitatief opzicht kan concureren als studentenstad.

Jeroen Maters zei

Dank voor je reactie Gerard. ROC Lammenschans en Bio Science Park lijkt me inderdaad een goede toevoeging. Stationskwartier had ik idd al in de peiling.

Pieter zei

Met Gerard pleit ik voor toevoeging van de studentencampus Lammenschanspark aan deze lijst.
Valt onder 'pleinen' ook de Kaasmarkt en de Lammermarkt?

Jeroen Maters zei

Lammenschans en ROC bij NS ga ik achteraan. Hoop dat ik er artist impressions van kan vinden. Lammermarkt = Cultuurpark en valt onder Cultuurkwartier, zal kijken of we dit evt apart benoemen. D'r wordt een artist impression van gemaakt, met gras en zonder auto's. Kaasmarkt stond niet op mijn lijstje. Zijn daar al plannen voor incl. plaatjes die publicabel zijn?