vrijdag 12 februari 2010

Positieve reacties op Festival de Verleiding

Festival de Verleiding mag volgend jaar weer, wat mij betreft. Ruim driehonderd bezoekers (uitverkocht) kwamen op het openingscongres van de stichting Leiden Communicatiestad af. Ik hoorde veel positieve reacties al met al. We hadden dan ook een hoop goede sprekers, tegen de vijftig in totaal. Allemaal met een band met Leiden. Ook de meeste bezoekers in Nieuwe Energie kwamen uit Leiden.

Op de website van het Leidsch Dagblad vind je een aantal filmpjes die al op dezelfde dag in elkaar zijn gezet door zeer ijverige studenten van ROC Leiden, dat met zijn ICT Academie in Nieuwe Energie gevestigd is. Leuk om te zien. Binnenkort komen foto's van het festival op de festivalsite. En er staat al een verslag met foto's op Sleutelstad.nl. En volop getwitter en nog eens getwitter over Festival de Verleiding.
Winnaar van de wedstrijd 'beste communicatieproduct' werd de Face Factory van Unit 2. Als ze het slim aanpakken, zou dat wel eens een heel populair product kunnen worden. Vond het zelf in elk geval heel gaaf. Leverde ook nog een leuk contact op met Syntens.


Geen opmerkingen: